Lakoma vacsora

Lakoma vacsora az András pincében – korlátlan borfogyasztással
Vacsoramenü – „Fatális Fatálas”

  • Füstölt, főtt csülök, Kemencében sült csülök, sült házi kolbász  friss házi reszelt tormával,  lila hagymával és cseresznye paprikával fatálon – és még néhány meglepetéssel…. (könnyedebb változatban kemencés szárnyasokkal és csőben sűlt francia zöldségekkel!)
  • Szent András Palacsinta – diós palacsinta főzött,  amarénemeggyes-diós töltelékkel, rásütött, karamellizált tojásfehérjével és forró vanilia sodóval.

Az ételekhez friss, ropogós kemencés kenyér, borkóstoló és korlátlan borfogyasztás a ház minőségi folyóboraiból.

Borfajták – melyeket iccében mérünk

  • Zenit/Chardonnay házasítás – száraz minőségi fehérbor, amely sok külföldi vendégünk kedvence
  • “A ház bora”– csalafinta félédes fehérbor, melyben a valamikori történelmi Sopron-Ruszt borvidék lankáinak zamata köszön vissza
  • Rosé – kékfrankos szőlőből készült száraz minőségi bor, mely különösen a forró nyári estéken népszerű, de természetesen a rosé borok kedvelői egész évben fogyaszthatják
  • Kékfrankos – száraz minőségi vörösbor, amely a Soproni borvidék válogatott dűlőiből, különös gondossággal összegyűjtött fürtjeiből a közeli, történelmi Széchenyi pincében készült.
  • Cabernet Sauvignon – száraz minőségi vörösbor, mely nevéhez híven garantáltan nem okoz csalódást a Cabernet kedvelő és ismerő vendégeinknek.
  • Zweigelt-Pinot Noir cuveé – félédes minőségi vörösbor. Rafinált kombináció, amely a pincemester tudását és tapasztalatát dicséri, igazi csemege az édeskés, sötétebb nedűk kedvelőinek.

A vacsora ára: 12.000,- Ft/ 2 fő, minden további személy 5.500,- Ft.

10 fő felett kedvezmény!!!

Amennyiben úgy döntenének, hogy a vacsora után az éjszakát nálunk töltenék, kérjék exkluzív szállásajánlatunkat.