4 nap / 3 éjszaka félpanzióval

4 nap / 3 éjszaka szállás reggelivel – kedvezményes éjhosszabbítás lehetséges
Elhelyezés franciaágyas, zuhanyzós kényelmes és családias főépületi szobáinkban , bőséges és kényeztető büféreggelivel.

A csomagajánlat tartalmaz ezen kívül 2 fő részére  háromszori félpanziós ellátást, egyszeri fürdőbelépőt a közeli SÁRA termálfürdőbe, egyszeri kerékpárhasználatot, korlátlan infraszauna használatot és kávé/tea fogyasztást.

A fürdőbelépő helyett, vagy akár kiegészítésként választható egy Fertő tavi hajókirándulás, vagy egy vezetett látogatás és madárles program is  a Fertő-Hanság Nemzeti Parkba.

Csomag  ára: 49.900,- Ft / 2 Fő / 3 éj

 

További részletek az alábbiakban;

 

Félpanziós ellátás:

A bőséges büféreggelin túlmenően vendégeink részére vacsorával is szolgálunk. A vacsorák jellemzően 2 fogásosak és főleg helyi, hagyományos, gyakran családi receptek alapján készítjük őket. Alapanyagul szezonálisan és helyben hozzáférhető hozzávalókat részesítünk előnyben!!! Jól felszerelt konyhánkban a házias ételeink mellet igény esetén természetesen figyelembe tudjuk venni a speciális étkezési szokásokat követő vendégeink igényeit is.

Korlátlan kávé és teafogyasztás:

A csomagajánlatunkat igénybe vevő vendégeink részére egész nap, önkiszolgáló kávé és teafogyasztási lehetőség áll rendelkezésre.
Kerékpárhasználat:

Vendégeink részére a környék felfedezéséhez felnőtt és gyermek kerékpárhasználatot biztosítunk. A túrákhoz útvonal javaslatokkal és a környék látnivalóinak ismertetésével, igény szerint kísérő biztosításával is hozzájárulunk.

Infraszauna használata:

Az aktív programok után gyakran jól esik még egy kis ejtőzés. Ehhez szeretnénk hozzájárulni infraszaunánkkal. A programcsomaghoz az infraszauna korlátlan használatát biztosítjuk, melyet vendégeink előzetes egyeztetést követően 10.00-22.00-ig vehetnek igénybe.

Fürdőbelépő:

A szomszédos Hegykőn található a SÁRA termálfürdő, amely egész évben várja a vendégeit. Jellemzően nyugodt, családias légkörrel rendelkezik. Praktikus közelsége miatt vendégeink körében nagyon kedvelt, akár kerékpárral vagy gyalogosan is gyorsan és könnyen elérhető. A programcsomag megvásárlásával 2 fő részére egyszeri belépőt biztosítunk.

Ingyenes parkolás:

Fogadónk csendes, nyugodt helyen, átmenőforgalomtól mentes utcában helyezkedik el. Vendégeink részére belső, biztonságos parkolónkban, az itt tartózkodásuk idejére térítésmentes parkoló használatot biztosítunk.

WIFI:

A fogadó területén WIFI-Hotspotok üzemelnek, internet elérési lehetőséggel. A csomagajánlat tartalmazza a korlátlan internet hozzáférést is.

Felár ellenében:

egy Fertő tavi hajókirándulással, vagy egy vezetett madárles programmal szeretnénk még hozzájárulni a felejthetetlen Fertő tavi élményeikhez.

Egyedülálló élmény Európa legnagyobb sztyepp-taván, a Fertő tón tett hajókirándulás, amely feltárja a hatalmas nádasok és a kiterjedt vízfelületek, belső tavak világát.

A Fertő-Hanság Nemzeti Park madárrezervátumába tett látogatás betekintést ad az emberi civilizáció előtt szinte érintetlen mocsárvilágba, különleges növény- és állatvilágába. A felejthetetlen élményt szakavatott kísérők teszik még tartalmasabbá.

Reméljük programcsomag-ajánlatunkkal sikerült érdeklődésüket felkeltenünk és hamarosan személyesen is találkozhatunk itt nálunk a Fertő tó partján, Hidegségen!

Az ajánlat minimum 2 fő részére érvényes. A csomagban foglalt szolgáltatások rajtunk kívülálló körülmények – időjárás, technikai akadályok – miatti elmaradásáért felelősséget nem vállalunk, az egyes szolgáltatások értéke pénzre nem váltható. Foglalási és stornózási feltételek a csoportos, ill. speciális csomagajánlatokra vonatkozó foglalási és stornózási feltételek szerint.