Édes kísértés – csokoládé és bor

3 nap / 2 éjszaka szállás reggelivel – kedvezményes éjhosszabbítás lehetséges
Elhelyezés franciaágyas, zuhanyzós kényelmes és családias főépületi szobáinkban, bőséges és kényeztető büféreggelivel. Pénteken  este vacsorával. Pénteki érkezéssel a szobákban romantikus csokoládé és bor bekészítéssel.

A csomagajánlat tartalmaz ezen kívül 2 fő részére  pénteken vacsorát, szombaton  csokoládégyár látogatást és kóstolót Sopronban. Belső parkolónk, WIFI internet és infraszaunánk térítésmentes  használatát valamint egész nap korlátlan kávé és teafogyasztást is.

Csomagajánlat fix időpontokban vehető igénybe, kizárólag pénteki érkezéssel.

A csomag ára bevezetőáron: 29.900,- Ft/ 2 fő

Időpontok:

2013. február 15.-17.

2013. február 22.-24.

2013.március 1.-3.

2013 március 8.-10.

További részletek az alábbiakban;

Félpanziós ellátás:

A bőséges büféreggelin túlmenően vendégeink részére az érkezés napján vacsorával is szolgálunk. A vacsorák jellemzően 2 fogásosak és főleg helyi, hagyományos, gyakran családi receptek alapján készítjük őket. Alapanyagul szezonálisan és helyben hozzáférhető hozzávalókat részesítünk előnyben!!! Jól felszerelt konyhánkban a házias ételeink mellet igény esetén természetesen figyelembe tudjuk venni a speciális étkezési szokásokat követő vendégeink igényeit is.

 

Infraszauna használata:

Az aktív programok után gyakran jól esik még egy kis ejtőzés. Ehhez szeretnénk hozzájárulni infraszaunánkkal. A programcsomaghoz az infraszauna korlátlan használatát biztosítjuk, melyet vendégeink előzetes egyeztetést követően 10.00-22.00-ig vehetnek igénybe.

Ingyenes parkolás:

Fogadónk csendes, nyugodt helyen, átmenőforgalomtól mentes utcában helyezkedik el. Vendégeink részére belső, biztonságos parkolónkban, az itt tartózkodásuk idejére térítésmentes parkoló használatot biztosítunk.

WIFI:

A fogadó területén WIFI-Hotspotok üzemelnek, internet elérési lehetőséggel. A csomagajánlat tartalmazza a korlátlan internet hozzáférést is.

Korlátlan kávé és teafogyasztás:

A csomagajánlatunkat igénybe vevő vendégeink részére egész nap, önkiszolgáló kávé és teafogyasztási lehetőség áll rendelkezésre.

Csokoládégyár látogatás és kóstoló Sopronban:

Kellemes környezetben tárul fel a csokoládékészítés édesen titkos világa: ehhez nem kell mást tenni, mint bejelentkezni egy csokoládékóstolóra, mely a következőket tartalmazza:

 • egy korty pezsgő trüffelgolyóval
 • kisfilm vetítése a csokoládékészítésről
 • csokoládékóstoló
  • nyers csokoládé
  • étcsokoládé
  • tej – és fehércsokoládé
  • különböző ízesítésű csokoládék
 • csokoládé-szökőkút friss gyümölcsökkel
 • csokoládéital-kóstoló

Ezen túlmenően egy 10%-os kedvezménykártyával is kedveskedünk, amely az otthon-maradottak csokifinomságokkal való ellátásánál jól jöhet.

Reméljük programcsomag-ajánlatunkkal sikerült érdeklődésüket felkeltenünk és hamarosan személyesen is találkozhatunk itt nálunk a Fertő tó partján, Hidegségen!

Az ajánlat minimum 2 fő részére érvényes. A csomagban foglalt szolgáltatások rajtunk kívülálló körülmények – időjárás, technikai akadályok – miatti elmaradásáért felelősséget nem vállalunk, az egyes szolgáltatások értéke pénzre nem váltható. Foglalási és stornózási feltételek a csoportos, ill. speciális csomagajánlatokra vonatkozó foglalási és stornózási feltételek szerint.