Félpénzes fesztivál kedvezmény

2012. június 1-  Július 15. között legalább 4 éjszakai tartózkodás esetén, félpanziós ellátással az utolsó éjszakát féláron biztosítjuk, bármely aktuális, Fertő parti fesztivál látogatóinak.

Részletekről és a programokról tájékozódjon elérhetőségeinken!

Kézműves sörök és pálinkák fesztiválja

2012. június 22., péntek 15:00

2012. jún. 22.Hegykő 15:00 22:00
2012. június 22. és 24. között a hegykői termálfürdő parkolójában első alkalommal rendezik meg a kézműves sörök és pálinkák fesztiválját.
A fesztiválon Magyarországon készített és forgalmazott kisüzemi, kézműves söröket kóstolhatnak az érdeklődők, mellettük bemutatkozik néhány pálinkafőzde is.
Sörfőzdék, akik biztosan ott lesznek:
Fóti Kézműves Sörfőzde
Bors Serfőzde, Győrzámoly
Stari Sörfőzde, Tapolca
Blonder Bier, Vonyarcvashegy
Kissler Sörfőzde, Dombóvár
Bandusz, Tárnok
Rizmajer Sörfőzde, Budapest
Csobánkai Kézműves Serfőzde
A finom, java részt helyben készülő ételekről a hegykői éttermek, a jó hangulatról a színpadon fellépő zenészek, táncosok gondoskodnak.

A fesztiválok idején különleges kedvezményes ajánlattal kedveskedünk a Fertő-partra látogató érdeklődőknek:

Ikerfesztivál Ágfalva – 2012

A 2012-es Ikerfesztivál időpontja: 2012. július 7.

Hegykő éves rendezvény-naptárának legfontosabb eseménysorozata a 9. alkalommal megrendezésre kerülő Tízforrás Fesztivál.

2012. július 13-án gördül fel a szabadtéri színpad képzeletbeli függönye, hogy aztán tíz napon keresztül hat Fertő-parti település (Hegykő mellett Fertőhomok, Hidegség, Nagycenk, Sarród és Fertőszéplak) számos helyszínén kiváló programok szórakoztassanak több ezer nézőt.

 

Jeles év lesz az idei:
2012-ben ugyanis immár huszadik alkalommal zarándoklunk – idén június 27-30 között – Sopronba, a VOLT Fesztiválra!

A megszokottnál majd’ egy teljes nappal korábban kezdődik az idei VOLT Fesztivál! A nyitónap a 20. VOLT Fesztivál ünnepi gálaműsorának ad otthont. “We Love VOLT!” címmel két színpadon egy monstre koncertfolyam formájában 20  zenekar és tucatnyi DJ lép fel, a legnépszerűbb dalaikkal, a legerősebb szettekkel.
A fesztivál többi napján sem fogunkunatkozni, olyan fellépők társaságában , mint a Faith No More, Sapa (UK), Simple Plan, Enter Shikari, Tankcsapda, Snow Patrol, Skrilley, Röyksopp, Katy B…és még sokan mások!