Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program

Kedvezményezett neve: SOMMERLIED Kft.

Projekt címe: A Szent-András Fogadó kapacitásbővítése és fejlesztése

Szerződött támogatás összege: 7 243 329 Ft

Támogatás mértéke: 70%

Projekt befejezési dátuma: 2020.05.11.

Projekt azonosító száma: TFC-1-1-1-2017-2018-00796

Projekt leírás:

A Szent András fogadó, 2004-ben kezdte meg működését és a nyugodt illetve aktív pihenők számára is szállás- és kikapcsolódási lehetőséget nyújt színvonalas, falusi létesítményében.

Jelenleg 2 üzemelő szobával és 4 üzemelő apartmanházzal rendelkezik, melyek teljes körű felújítása valósult meg a projekt keretein belül. A felújítások a szolgáltatásaink színvonalának magasabb szintre emelését, valamint új célcsoportok elérését célozta.

Az apartmanházak esetében galériák kibővítésére került sor, ezzel megnövelve a férőhelyeket. A házakban konyhablokk került kialakításra és a meglévő fürdőszobák is felújításra kerültek. Mindkét helység esetében bútorok is beszerzésre kerültek. Az épületeket szigeteltük, festettük és a tetőfelületek is felújításra kerültek. A szolgáltatási kör is bővítésre került a különlegességnek számító dézsafürdő beszerzésével.

A projekt megvalósításával az volt a célunk, hogy vendégeink jól érezzék magukat nálunk, megtalálják az elvárásaiknak megfelelő tartalmas és számukra érdekes időtöltést és az itt töltött idő után elégedetten és feltöltődve távozzanak. A pályázat megvalósulásának hatására a kapacitás javulását várjuk, a megnövekedett árbevételek által pedig a profitabilitás és a fenntarthatóság növekedését, amely által lehetőség nyílik még magasabb minőségű szolgáltatások nyújtására is.

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg.