Romantikus szüreti hétvége a Soproni borvidéken

Különleges ajánlattal szolgálunk azoknak a Szerelmeseknek, akik Egymásba, a Borokba, a Borvidékekbe, az ott a levegőben harapható Hagyományokba, Kulináris élvezetekbe, Hangulatos tájakba együttesen vagy akár külön-külön is szerelmesek. Ha ez még nem történt meg, akkor is érdemes hozzánk ellátogatni, nálunk ez nagy eséllyel be fog következni!

Az ősz és a szüreti időszak időjárása a Fertő tájon rendszerint gyönyörű. Az ember hajlamos azt hinni, hogy ez még mindig a nyár. Persze reggelente már egyre több a hullott falevél. Csodálatos színvilág, minden nap egy újabb varázslat…
A bennünket körülölelő borvidéken ilyenkor javában zajlik a szüret. A szorgos kezek mind a szőlőtermés betakarításán dolgoznak; emelkedett hangulat és vidámság. Az őszi napfény még mindig forró sugarai csillognak a szőlőszemeken és a verejtékes bőrön… A levegő vibrál és az ősz, na meg szüret illatával átitatott.
Aki még nem élte ezt át annak ezt feltétlenül meg kell tapasztalnia!
A szüreti hangulat adott. A kényelmes szállást romantikus lakosztályunkban, a hagyományőrző szüreti ételkülönlegességeket, a kényeztető reggelit, valamint a testközelből való felfedezéshez a TANDEM kerékpárt mi biztosítjuk.
A közös kerékpározás, az egymásra hangolódás, a lazítás az infra-szaunánkban és a romantikus vacsora segítenek EGYMÁST, és a Fertő-tájat igazán felfedezni, vagy akár újra felfedezni.
Ezt a különleges ajánlatot korlátozott számban és csak néhány hétig vehetik nálunk igénybe!
Ha most kihagyják, akkor csak jövőre lesz rá ismét alkalom!
Mindez most csak:

55.000,- Ft /csomag

A csomag 2 fő részére érvényes.
3 nap 2 éjszakás tartózkodást, 2 reggelit, 2 vacsorát, egy borkóstolót, infra-szauna és Tandem kerékpár használatot, valamint egy további meglepetést tartalmaz. Hétvégi ajánlat, pénteki érkezéssel és vasárnapi hazautazással.

Ha nem egyedül jönnének és társaságot is hoznának magukkal, akkor a csomag árából további 10% engedményt adunk!!!