Adventi vásár -Bécsben

Adventi csillogás Bécsben Töltődjön fel az ünnepek hangulatával!
3 nap 2 éjszaka 2 fő részére

( november 29-december 01, december 06-08, december 13-15-ig )

 a Szent András Fogadóban

  Csomag leírása:

Hagyja maga mögött a mindennapok zsivaját, szakadjon ki a mentális zajból, látogasson el hozzánk a Fertő tó partjára, Hidegségre. A Szent András Fogadó és Pince a világörökséget képező Fertő tó kultúrtáj szívében, Soprontól, Fertődtől, illetve Nagycenktől csupán néhány kilométerre található. Nálunk családias hangulattal, házias ételekkel, ízletes borokkal és baráti árakkal találkozhatnak a hozzánk látogatók.

A pénteki érkezést követően, kandallónk, illetve búbos kemencénk melege mellett, pihenje ki az út fáradalmait egy csupor forralt bor illetve a házigazdák társaságában. A barátias hangulatú beszélgetés során igyekszünk betekintést adni a környéken elérhető programokról, látnivalókról, illetve abból az életszemléletből és értékrendből, amelyet eleink magukénak tekintettek, és melynek hangulatából, a lehetőségeinnek mérten mi a lehető legtöbbet átadni szeretnénk.

Pénteken  vacsorával kedveskedünk Vendégeinknek; amely jellemzően helyi alapanyagokból, hagyományőrző családi és helyi, Fertő parti receptek alapján készülnek.

Szombaton a bőséges és kényeztető reggelit követően  indulás 8.00-kor  a bécsi adventi vásárra autóbusszal .

Program leírása:

Vásárlási lehetőség a Shopping City Südben. Látogatás a Burgban, a császári család egykori rezidenciáján. A császári háztartás kincsei, ezüst- és porcelántárgyak ma az Udvari Ezüsttárban csodálhatók meg. A Sissi múzeum termeiben egy különleges császárné életét követhetjük nyomon. A bemutatott különlegességek között van Erzsébet számtalan személyes tárgya és ékszere. A császári lakosztályok történelmileg hitelesen berendezett 19 hivatali és lakóhelyisége a császári pár mindennapjaiba enged betekintést. Délután szabadprogram a Városháza előtti karácsonyi vásárban, hazaútban autóbuszos városnézés a díszkivilágított osztrák fővárosban.

 

Vasárnap sem kell korán felkelni! Késői reggelit követően, a mindennapokba való visszatérés előtt, lehetőség van még egy kis pihenésre is: Az adventi csomag keretében, exkluzív módon, vendégeink szobáinkat az elutazás napján 14.00 óráig használhatják.

A csomag tartalma:

  • szállás 3 nap/2 éjszaka
  • büféreggeli
  •  vacsora pénteken
  • forralt boros Vendég-fogadás
  • WIFI korlátlan internet hozzáférés
  • belső parkolónk használata
  • infra szauna használata
  • bécsi kirándulás szombaton a program szerint
  • vasárnapi késői reggeli és hazautazás

Ár: 51.500,- Ft helyett, most csak

39.500,- Ft/2 fő/csomag