Rólunk mondták

A kisházak, minden kényelmet kiszolgálnak, hangulatos a berendezéssel rendelkeznek. Ki szeretném emelni a családias légkört.

Kuczor Edina

Olyan két napot töltöttünk a fogadóban, melyet szívesen megismételnénk bármelyik évszakban. Nagyon ízléses, kellemes, szép a fogadó és a környezete. A vendéglátó bízik a vendégekben, így ez visszafele is működik. Jóleső érzés volt késő este megérkezni a barátságos, meleg, kicsi, de kényelem szempontjából praktikusan megtervezett vendégházba. Kielégítő választékból étkezhettünk reggelire. A tulajdonos érdeklődő, szívesen beszélgetett. Nekünk plusszban sokat jelentett az állatszeretete.

dr Lakatos Andrea

Gratulálunk a Hegedűs családnak a Panzióhoz! Egy olyan hely, ahol a vendéglátók kedvessége, figyelmessége, a panzió igényessége, tisztasága, a környék nyugodtsága, s változatos élővilága igazán feledhetetlen élményben részesíti az oda látogatókat. Csak ajánlani tudjuk minden olyan vendégnek, aki szereti a kedves embereket és a természet varázslatosságát!

Dr.Fehér Edina és Dr. Bartkó Róbert-Miskolc

Sokat utazom az országban és sok helyen szállok meg…..
Egy panzió amiből nagyon sok van….igényes szépen berendezett és tiszta. Amitől különbözik minden mástól hogy aki ide betér első pillanattól kezdve családba tér be….otthon van mert olyan a milliő és a fogadtatás… Most csak pár napot voltam ott de nagyon visszavágyom és nagyon klassz embereket ismertünk meg a tulajdonosokban.Köszönöm nekik hogy ott lehettem.

Lipták Ferenc

Kedves Tünde és Zsolt!
Már innen a zajos pesti lakásunkból gondolunk vissza az elmúlt csodálatos hidegségi napjainkra,amiből jócskán lesz mit felidézni az eljövendő őszi ill.téli hónapokban.Köszönjük az őszinte odafigyelést,kedvességet. Kívánjuk,hogy ez a projektetek is adjon sok sikert,örömöt és persze sok-sok vendéget.A mielőbbi viszontlátás reményében küldjük üdvözletünket:

Gali Zsuzsa, Konorót János és a gyerekek

A személyzet kedvessége, szolgálatkészsége, tájékoztatása magasan meghaladta a várakozásunkat. A vendéglátás (panzió) kiváló volt, bő választékkal rendelkeztek élelem és ital területén egyaránt.Programajánlatuk és tájékoztatásuk hasznos volt az eltelt 4 nap folyamán. Melegen ajánlom e csendes, barátságos helyet minden utazó számára azzal a megjegyzéssel szinte ismeretlen helyen is van sok csodálatos látnivaló!

francesco

4 napot töltöttünk a Panzióban, ahol nagyon jól éreztük magunkat. A Tulajdonosok rendkívül kedvesek, vendégszeretőek, segítőkészek mindenben, úgy fogadtak minket, mintha ismerősök lennénk. A Panzió tiszta, kényelmes, családias hangulatú, a konyhája finom, házias. Elhelyezkedése kimondottan kedvező Fertő-tó környéki kirándulásokhoz. Mindenkinek szívből ajánlom a Panziót!

Anita

Nagyon szégyellem, hogy jópár nap (sőt, hét) eltelt, mióta hazajöttünk, és még csak most írok.

Szeretnénk megköszönni azt a vendégszeretetet és kedvességet, amit Tőletek kaptunk a 4 nap alatt, amit ott tölthettünk! Nagyon jól éreztük magunkat, minden kifogástalan volt a Kisfiaink azóta is emlegetik, hogy jó volt ott lenni.

Azóta az ismerősöknek már reklámoztuk a Panziót, és ha arra járunk legközelebb, ismét a Szent András Fogadót fogjuk választani!

Írtam véleményt a RoomForum-ra is, remélem, hozzájárulunk a még több vendéghez!

Még egyszer nagyon köszönünk mindent!

Üdvözlettel,

Harangi Család Dunaharasztiból